Lleida
15/24° C (pluja)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Esport Femení se suma en línia a el dia de l'activitat físicaL'associació organitza una jornada a Instagram


Les activitats arrencaran a les 9.30 hores i s'allargaran fins a més enllà de les 20.30h a la tarda. L'associació Esport Femení Lleida ha cuinat un complet programa per a celebrar des de casa el dia mundial de l'activitat física dilluns que ve.

La característica diferenciadora que les organitzadores han volgut donar a la seva proposta, pel que fa a l'allau de directes d'instagram que ens conviden a practicar exercici físic durant aquests dies de confinament, és precisament que intentaran anar una mica més enllà, oferint, a més, xerrades divulgatives amb un variat elenc de consells; per exemple, la cura de l'alimentació. La iniciativa resultarà una autèntica jornada-congrés que podrà gaudir íntegrament des del compte de instagram d'Esport Femení Lleida.

Així ho va explicar ahir la responsable de xarxes socials de l'entitat lleidatana, Laura Estadella, que va comentar també que "vam exposar a les nostres col·laboradores què podríem fer pel dia mundial de l'activitat física i l'allau de propostes va ser tal que vam haver de estructurar-amb un programa complet ".

D'aquesta manera, a les 9.30 hores es donarà la benvinguda i, a partir d'aquí, s'aniran succeint les col·laboracions. Llorenç Bonet exposarà el monogràfic Pares ajudeu-me: 1 crit al futbol Formatiu, seguirà un entrenament metabòlic amb Jordi Riu, després Eva Ledesma serà la guia d'una sessió de bici indoor; al migdia, la periodista Eva Cortijo, juntament amb el periodista Oriol Jové i Ramon Folguera, Txema de l'Rosal i la mateixa Estadella parlaran sobre adaptar la comunicació a l'confinament i per la tarda seguiran les activitats.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats