Lleida
13-33° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Estrada xiularà la lliga armènia i serà al VAR de l'Europeu sub-21El lleidatà ja va dirigir fa dues temporades les trobades finals de la lliga d'Aràbia Saudita.


Xavier Estrada Fernández seguirà ampliant la seva experiència internacional un cop finalitzada la temporada. El col·legiat lleidatà ha estat convidat pel comitè d'àrbitres de la lliga armènia per xiular un dels seus partits en aquest cap de setmana. Al costat d'ell viatgen Mateu Lahoz, que arbitrarà un altre, i dos assistents.

Estrada ja va dirigir fa dues temporades les trobades finals de la lliga d'Aràbia Saudita. "De tant en tant rebem aquest tipus d'invitacions i per a nosaltres és tota una experiència perquè ens permeten veure altres competicions i altres estils de futbol", explica.

El d'Armènia no serà l'únic compromís internacional del lleidatà aquest estiu. Estrada ha estat designat al costat de Ricardo De Burgos per formar part de l'equip que supervisarà el sistema de VAR del proper Campionat d'Europa Sub21 que es disputa a partir del 16 de juny a Itàlia i San Marino.

El lleidatà acumula ja 198 partits a Primera Divisió i 10 a Europa League, a més de diversos tornejos de seleccions inferiors.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats