Lleida
3/19° C (boira i sol)
97% 26 km/hEuropa passa per la SeuEl Cadí busca el bitllet continental davant l'IDK Guipúscoa


El Cadí la Seu d'Urgell té aquesta nit una nova cita amb la història amb motiu del tercer partit del play off de quarts de final davant l'IDK Guipúscoa. El Palau de la capital de l'Alt Urgell vestirà les seves millors gales per portar en volandes al seu equip cap a les semifinals i també cap a Europa.

I és que de cara a la cita d'aquesta nit (20.00 hores) el factor pista ha de ser decisiu per a un Cadí que durant aquesta temporada s'ha mantingut pràcticament imbatible en els partits que ha disputat davant la seva afició. De fet, només el Perfumerías Avenida, a la jornada 3, va ser capaç de portar-se la victòria. Allà han caigut Girona, Gernika, València i tots els equips punters de la classificació i al seu encant s'aferra al Cadí com a sisè jugador.

Davant hi haurà un conjunt Guipúscoa que ja caigut en les seves dues visites al Palau en la present temporada i de forma clara. No obstant això, a la Seu d'Urgell el missatge és de prudència. El tècnic, Bernat Canut, considera que "si juguem al nostre millor nivell òbviament podem aconseguir la classificació, però que ningú pensi que serà fàcil".

El Cadí haurà de trobar la manera de contrarestar el brutal treball defensiu exhibit per les donostiarres en el segon xoc disputat el passat diumenge. Per a això serà clau poder comptar amb la millor versió d'una Andrea Vilaró que en el primer partit va oferir una exhibició, però també amb l'equilibri de la resta de l'equip.

Una de les claus de l'excel·lent temporada que està protagonitzant l'equip és precisament el bloc per sobre de les individualitats, que n'hi ha i de primer nivell. Però avui hi ha més condicionants en joc. És un cara o creu amb el premi de les semifinals i el passaport per jugar a Europa la temporada que ve.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats