Lleida
16/33° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Exhibició a la plaça de Sant Joan del Freestyle Zombies ResurrectionEl pavelló Barris Nord acollirà l’esdeveniment el 26 de desembre amb els millors pilots d’esports extrems procedents d’arreu del món


La plaça de Sant Joan ha estat l’escenari on s’ha presentat aquest dimarts el Freestyle Zombies Resurrection, amb un tast de l’esdeveniment organitzat per Lleides que es podrà veure el 26 de desembre al pavelló municipal Barris Nord. És la segona edició d’aquesta cita, que compta amb els millors especialistes d’esports extrems amb el Freestyle Motocross, el Quad o la bicicleta BMX i Mountain Bike en estil lliure. Marc Pinyol, Rocky Florensa i Guillem Navas han fet gaudir els assistents amb salts espectaculars sobre una rampa instal·lada per a l’ocasió i l’acompanyament musical d’Steinboke, que ha composat una cançó única i exclusiva per al show del mes de desembre.

El regidor Ignasi Amor ha reconegut l’esforç de Lleides per portar a la ciutat els millors pilots per a l’espectacle i ha felicitat els organitzadors per la presentació que s’ha fet al centre de Lleida, oferint a la ciutadania espectacles amb força i adrenalina com aquest. També ha assenyalat que l’equip de govern treballa perquè empreses i entitats impulsin activitats amb responsabilitat social, “és cap a on volem caminar”, ha subratllat, perquè hi hagi implicació social. Tall de veu I.Amor

A la presentació oficial d’avui, hi ha assistit la directora dels SSTT del Departament de Presidència a Lleida, Anna Feliu, qui ha destacat iniciatives com aquesta en què pilots joves tenen el seu espai on créixer i desenvolupar les seves habilitats. Igualment el Team Manager de Lleides, Antonio Navas, ha explicat que és un espectacle diferent al de l’edició passada i que el públic, com ja va passar, no es quedarà indiferent. També ha remarcat que és complicat reunir professionals d’arreu del món i que Lleides ho ha aconseguit.

El dia 26 sortiran a escena al Barris Nord noms reconeguts com Edgar Torronteras, l’alemany Kai Haase, l’italià Davide Rossi, el danès Alex Porsing i els qui avui han fet l’exhibició, Pinyol, Florensa i Navas, amb el seu germà Antonio, tots ells en la modalitat del Freestyle Motocros. S’uniran a l’espectacle el pilot eslovè de quad cross Ales Rozman, i els riders d’MTB i BMX Andreu Lacondeguy, Bienvenido Aguado, Diego Solans, Aleix Planella, l’austríac Dan Miller i Arkaitz Armendariz.

El show animarà els presents amb les psycho dolls de Polònia, que hi afegiran foc i jocs malabars. Dual DM Records s’encarregarà de la música que amenitzarà la jornada, amb la cantant Éphona, qui actuarà en directe.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats