Lleida
10 / 27° C (sol)
97% 26 km/h


Fèlix Larrosa tanca el cicle de sopars-debat del Fòrum Fuster amb els alcaldables de LleidaLa darrera jornada del cicle va desbordar les previsions d'assistència.


L'alcalde en funcions i candidat del PSC a l'alcaldia de Lleida a les properes eleccions municipals, Fèlix Larrosa, ha estat el darrer convidat de la trobada-sopar que el Fòrum Fuster de Lleida organitza setmanalment amb cadascun dels caps de llista a la Paeria, i que es va obrir amb Sergi Talamonte (Comú de Lleida). La setmana següent, el convidat va ser el candidat del PP, Xavi Palau, i abans de Setmana Santa, Rosa Peñafiel, candidata de La Crida-CUP, i Miquel Pueyo, alcaldable d'ERC. Posteriorment, la convidada va ser Ángeles Ribes, candidata de C's, i la setmana passada va ser el torn de Toni Postius, alcaldable de JxCat.

El sopar-debat amb Fèlix Larrosa va desbordar totes les previsions, ja que les inscripcions van superar les expectatives inicials.

El Fòrum Fuster, que es defineix com un punt de trobada i participació de molts ciutadans de diferents orígens i maneres de pensar, ha endegat aquest cicle de trobades amb l'objectiu que els candidats exposin i comparteixin les seves principals propostes amb el públic assistent. La mateixa organització s'encarrega de difondre un resum de la trobada a través dels seus perfils a les xarxes socials.

La darrera trobada-sopar serà el 9 de maig amb Fèlix Larrosa (PSC), que tancarà el cicle abans de les eleccions.

El Fòrum Fuster va nèixer l'any 2011 en homenatge a qui va ser un dels grans alcaldes de la Lleida del segle XIX, Manuel Fuster i Arnaldo, i amb l'objectiu de crear un fòrum de debat i reflexió sobre aspectes de gran rellevància a la ciutat i el territori que l’envolta.

Les portes d’aquesta entitat estan obertes a totes aquelles persones que senten estima per la seva ciutat i, que per la seva motivació personal, volen aportar des del respecte i la consideració cap a la resta, idees i propostes amb la  nalitat de contribuir en la seva millora i desenvolupament.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats