Lleida
16-29° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Ferran Aril presidirà la Catalana de bàsquet a partir del 15 de junyHa dirigit la representació territorial de Lleida durant 25 anys


Després de 25 anys al capdavant de la Representació Territorial de Lleida, Ferran Aril deixarà el càrrec per convertir-se el proper 15 de juny al nou president de la Federació Catalana de Basquetbol.

Aril prendrà el relleu de l'actual president, Joan Fa, que deixarà el càrrec 16 mesos abans que finalitzi el seu mandat. D'aquesta manera, el dirigent lleidatà estarà al capdavant de l'FCBQ fins a novembre de 2020, moment en el qual està previst que es convoquin noves eleccions.

Aril va organitzar divendres passat una trobada amb els que han estat els seus companys i companyes de viatge en aquests 25 anys en el RT de Lleida. Directius, exdirigents, treballadors i col·laboradors de la casa van compartir taula per acomiadar el que ha estat el seu president en aquestes dues dècades i mitja.

El dirigent va agrair el lliurament i dedicació del que ha estat el seu nucli de treball en la seva etapa al capdavant de la RT i va reconèixer afrontar aquesta nova etapa amb il·lusió i ganes de seguir treballant pel bàsquet. "És un repte apassionant i agraeixo la confiança de Joan (Fa) en la meva persona. Encara que em vaig, ho faig per estar aquí al costat, de manera que seguiré estant amb vosaltres des d'una altra perspectiva però intentant sempre el millor per a Lleida ".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats