Lleida
4/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/hFestival solidari a l’Escola Vedruna amb la participació de persones del Grup Alba‘Scapem amb la música’, organizat pels alumnes de quart d’ESO


Un grup de 10 persones del Grup Alba van participar aquests dimecres i dijous passats al festival solidari Scapem amb la música, que organitzaven els alumnes del curs de quart d’ESO de l’Escola Vedruna en el marc del projecte Creixem junts. Ho van fer participant en un animat ball on també hi van prendre part vuit alumnes de l’escola del centre educatiu de la capital de l’Urgell. 

Per al Grup Alba aquesta iniciativa s’emmarca dins del projecte europeu Unidans que té per finalitat fomentar la dansa inclusiva i l’esport adaptat i que els ha dut ha participaren d’altres sdeveniments a nivell europeu. L’experiència dels assajos conjunts que van realitzar les setmanes anteriors al festival i el fet de compartir l’actuació ha permès acostar les diferents realitats i capacitats de cada persona i sensibilitzar vers la inclusió i la difererència, un aspecte fonamental per al creixement d’una societat moderna. 

FOTO: Grup Alba

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats