Lleida
8/20° C (sol i núvols)
97% 26 km/hFiscalia demana set mesos de presó a Tamara Carrasco per "incitació a desordres públics" durant la Setmana Santa de 2018El ministeri públic creu que va impartir "directrius" a través d'un missatge de veu a WhatsApp


La fiscalia ha demanat una pena de set mesos de presó i inhabilitació especial per l'exercici del dret de sufragi durant la condemna a l'activista Tamara Carrasco en considerar que ha comès un delicte d'incitació de desordres públics. L'escrit acusa Carrasco d'haver enviat un missatge de veu a través de WhatsApp on "impartia directrius per accions reivindicatives dels CDR durant la Setmana Santa de 2018".

El ministeri públic constata que efectivament la nit del 26 de març i la jornada del 27 de març es van produir actes per una "multitud de persones indeterminada" per "pertorbar la convivència i el normal desenvolupament". Destaquen que el missatge de veu constitueix un delicte de distribució o difusió pública d'una consigna que incita en la comissió d'un delicte de desordres públics.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats