Lleida
3/11° C (boira)
97% 26 km/h

8 desembre 2019

Foment diu que la vaga d'aquest divendres té ''un impacte més reduït'' que la del 3-OLa patronal insisteix que és una aturada "il·legal" i afirma que "en la majoria" dels sectors "gairebé no s'ha notat"


La patronal Foment del Treball considera que la vaga general d'aquest 18-O té "un impacte més reduït" que la del 3 d'octubre del 2017. En un comunicat, Foment ha assegurat que les afectacions en algunes empreses es deuen als "problemes de mobilitat", i ha reiterat que l'aturada és, des del seu punt de vista, "il·legal" i un "frau de llei" perquè té "motivacions polítiques". Segons les dades publicades per Foment, el consum elèctric a les 14 hores és del 6,6%, i la vaga "gairebé no s'ha notat" en la "majoria" dels sectors econòmics. Foment ha explicat que han obert la majoria de grans superfícies i supermercats, i que "la majoria dels conductors no han secundat la vaga".

La patronal vincula les afectacions al Port, on el seguiment ha estat del 21%, segons dades de Treball, a les mobilitzacions dels estibadors.

Foment parla d'una incidència "mínima" en hostaleria i restauració. Segons la patronal, el seguiment a la indústria ha estat "poc significatiu".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: