Lleida
6/15° C (sol)
97% 26 km/hGestión 2000 diu que Boí Taüll es un producte turístic "excepcional"Aspira a fer-se amb tres establiments hotelers del complex hivernal


Un dels responsables de l’operador turístic valencià Gestión 2000 va confirmar ahir a LA MAÑANA que estan treballant “per trobar una solució a la delicada situació” per la que passa l’empresa que explota tres establiments hotelers del complex hivernal de Boí Taüll al Pla de l’Ermita.

Precisament aquest operador està interessat en adquirir els hotels Románico, Taüll i els Apartaments Solana un cop el jutge aprovi el pertinent pla de liquidació i els tregui a subasta pública. Es preveu que el jutge es pronuncii al respecte la setmana que ve.

Des del grup Gestión 2000, amb seu a Paterna (València), destaquen que porten 15 anys treballant amb l’estació de Boí Taüll fins a la qual fan arribar nombrosos grups escolars per rebre classes d’esquí. Per als responsables de Gestión 2000 l’estació de Boí Taüll ofereix un producte turístic “excepcional” i destaquen que disposa “d’un gran equip de treballadors”. Aquest grup turístic també treballa amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya derivant grups escolars a l’estació d’esquí pallaresa de Port Ainé.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats