Lleida
5/15° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

16 desembre 2019


Goveo, la startup que pretén salvar el comerç de barriLa plataforma permet a l'usuari buscar els articles que té al seu abast en funció de la seva ubicació


La startup Goveo és la primera plataforma de geocommerce que permet a l'usuari buscar els articles que té al seu abast en funció de la seva ubicació, que es presenta com un aparador digital de les botigues físiques.

L'app s'estableix com un nou canal que impulsa l'"smart shopping" a Espanya, facilitant que els usuaris puguin descobrir els productes que estan a la venda a través del mòbil per a poder anar a comprar-los en persona.

Així, els comerços pretenen incrementar el trànsit als seus punts de venda i oferir una experiència més personalitzada als consumidors.

En aquest sentit, el Conseller Delegat de Goveo, Guillermo García Moraga, ha assegurat que l'app és "la materialització del futur de les compres que volem tots", ja que permet "anar descobrint els productes i ofertes a cada pas" i que dóna "una resposta senzilla i assequible per a potenciar i rellançar al comerç al detall".

 

Una solució integral

L'app pretén democratitzar el sector i oferir una oportunitat a milers de comerciants, ja que comptaran amb el valor afegit d'estar més prop del consumidor i tenir l'oportunitat del contacte directe en el punt de venda enfront dels e-commerce.

A més, Goveo llançarà pròximament el servei complet de compra i enviament al client per a situar-se com un gran marketplace integra i una alternativa a les pàgines web dels comerços, una eina que, en la majoria d'ocasions, comporta més problemes que solucions per a molts comerços.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats

Amb el suport de: