Lleida
4/20° C (boira i sol)
97% 26 km/hGuaidó, rebut a Madrid amb honors de cap d'EstatGuaidó: "Farem tot el necessari per enfrontar aquesta dictadura"


El president de l'Assemblea Nacional veneçolana, Joan Guaidó, ha afirmat aquest dissabte que faran "tot el necessari per afrontar aquesta dictadura" i que el reconeixement que ha rebut en Madrid mostra "que els veneçolans no estem sols" en la lluita per recuperar la llibertat.

Guaidó, en les seves primeres paraules en públic a Madrid, a l'Ajuntament de la ciutat, ha agraït "en nom dels veneçolans humils" el lliurament de la Clau d'Or de la capital espanyola, on les autoritats de la capital li han donat tractament oficial de cap d'Estat.

El reconeixement de Madrid mostra "que els veneçolans no estem sols" en la lluita per la llibertat, ha indicat Guaidó, que ha homenatjat també a "un Parlament que ni es va lliurar ni es va a lliurar" a la dictadura "tot i el xantatge, l'extorsió i la presó".

Guadió ha estat rebut a l'Ajuntament de Madrid amb honors de cap d'Estat, amb banderes i himnes nacionals, un esquadró de la policia municipal rendint honors i contínues mencions a la seva condició de "president de la República Bolivariana de Veneçuela".

A l'acte hi han assistit representants de PP, PSOE, Vox i Ciutadans, així com l'escriptor hispano-peruà Mario Vargas Llosa i destacats veneçolans residents a la ciutat.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats