Lleida
8/17° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Guerrero seguirà al capdavant de l'associació de la BordetaL'assemblea d'ahir va ser suspesa, però ningú va presentar candidatura per rellevar la presidenta


Mari Carmen Guerrero seguirà sent la presidenta de l'Associació de Veïns de la Bordeta, càrrec que ostenta des de fa ja 12 anys.

Guerrero és, sens dubte, una de les presidentes veïnals més veteranes de la ciutat de Lleida. I encara té corda per estona, segons ha dit.

L'assemblea general que havia de convocar eleccions i, si s'escau, renovar la junta directiva, estava prevista per ahir, però va ser suspesa per l'actual estat d'alarma. Per tant, Guerrero va quedar automàticament ratificada com a presidenta ja que, segons va explicar, tampoc es va presentar cap candidatura alternativa.

"Al febrer vam enviar cartes als socis per si volien presentar-se per formar part de la junta directiva de l'associació, però va finalitzar el termini per fer-ho i ningú ho va fer", va assegurar i va afegir que, segons els estatuts, ella pot i ha de mantenir la presidència.

Al respecte, va sortir al pas dels rumors que vaticinaven que Guerrero deixava el càrrec. "Sé que hi ha gent a la qual li agradaria que me n'anés, però mentre tingui el suport majoritari dels socis de l'entitat seguiré treballant per al barri", va afirmar.

Cal recordar que des de fa uns anys funciona la plataforma Assemblea de la Bordeta, que critica la forma de funcionament de l'associació que dirigeix ??Guerrero. Aquesta, per la seva banda, considera que es tracta d'una entitat que intenta dividir el barri, alhora que manté que els autèntics interlocutors entre veïns i administracions són ells. A l'assemblea també s'havia de tractar la jornada de la Diada de l'Soci, prevista per al 25 d'abril al pavelló poliesportiu, però amb tota probabilitat s'haurà de suspendre o retardar.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats