Lleida
5/15° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

16 desembre 2019


"He flipat amb el vestidor"El primer fitxatge del Lleida, Adrián León, està encantat amb la rebuda dels companys i espera "un gran any"


El futbolista càntabre Adrián León es va decantar per l'oferta del Lleida Esportiu de les altres que tenia perquè el club lleidatà va ser dels primers a posar-se en contacte amb ell i convençut pel projecte que li van transmetre el director esportiu, Jordi Esteve, i el nou entrenador, Molo.

"Molo va ser molt clar en el que espera de mi i sempre és d'agrair que un entrenador d'un club que vol ficharte es posi en contacte amb tu". Així va explicar el nou fitxatge del Lleida Esportiu, el càntabre Adrián León, alguns dels arguments que el van convèncer per acceptar l'oferta del Camp d'Esports.

El futbolista, que complirà 30 anys al setembre, recala al Lleida procedent del Pontevedra, club en què ha militat les dues últimes temporades. El futbolista va ser presentat ahir oficialment a l'estadi lleidatà i va comentar que "vaig tenir més ofertes, però aquí es van posar en contacte amb mi res més vaig acabar a Pontevedra; em van parlar bé del club i de la ciutat i de moment estic força content; estic flipant amb el vestuari, els companys m'han rebut amb els braços oberts i m'han ajudat a buscar pis; hi ha molt bona gent i crec que podem fer un gran any ". Lleó, que mesura 1,90m, pot actuar tant de mig centre com de central. "El míster m'ha dit que depèn de com es configuere la plantilla seré a un perfil o en un altre, o en tots dos, m'agraden les dues posicions, tot i que de central tens més responsabilitat". El Lleida va completar ahir el seu segon dia de treball.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: