Lleida
0/7° C (núvols)
97% 26 km/hIceta: "Tard o d'hora els independentistes renunciaran a dividir Catalunya"El líder del PSC realça que Pedro Sánchez "no va tenir dubte i va ajudar Rajoy en l'aplicació del 155"


El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha afirmat que "tard o d'hora, els independentistes renunciaran a dividir Catalunya". En un míting a Badalona amb la participació de la cap de llista, Meritxell Batet, i el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, Iceta ha dit que no hi haurà independència perquè "no convé ni soluciona res".

En aquest sentit, ha dit que els independentistes diuen que "tard o d'hora" es produirà, i Iceta ha augurat que "el que passarà tard o d'hora és que els independentistes renunciaran a dividir Catalunya". Per a Iceta, la solució passa per un acord sobre Catalunya, que considera que ha obert Sánchez i el seu govern.

Iceta ha criticat la dreta per plantejar que amb els socialistes a la Moncloa està en perill la unitat d'Espanya i ha recordat que el 9-N i l'1-O es van produir amb un govern del PP. Després de lloar el president del govern espanyol, el líder del PSC ha recordat que Sánchez "no va tenir dubte i va ajudar Rajoy en l'aplicació de l'article 155".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats