Lleida
3/20° C (sol i núvols)
97% 26 km/hImputades quatre persones per empadronaments irregulars a LleidaEls acusen de fer contractes falsos de lloguer a nombrosos ciutadans


La Guàrdia Urbana de Lleida imputa a quatre persones, dos homes i dues dones els delictes de falsificació de document públic i d'estafa, com a presumptes autors dels fets, després de detectar diversos empadronaments irregulars a la capital de Segrià.

Segons fonts de la policia local, a mitjans de novembre es va detectar una sèrie d'empadronaments fraudulents en un mateix domicili de la ciutat de Lleida. En aquest sentit, una patrulla va rebre una informació que alertava que dos persones es volien empadronar amb un contracte que semblava falsificat. Després de diverses comprovacions fetes per la Urbana es va identificar a quatre persones responsables d'aquests contractes de lloguer falsificats, amb el que havien empadronat de manera fraudulenta a un nombre important de persones, totes en el mateix domicili on no vivien, però a l'fer el contracte els cobraven un lloguer.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats