Lleida
10/22° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Jocs, dibuixos i xocolata omplen el tercer dia festiu al Centre Galego de LleidaAvui tindrà lloc una conferència a càrrec del director de La Mañana, Francesc Guillaumet


La Setmana Cultural del Centre Galego de Lleida va viure ahir una nova jornada en la qual el protagonisme va ser per als més petits, que van poder gaudir d’una xocolatada, sense oblidar als més grans, que també van tenir el seu espai per gaudir amb jocs de taula. Els petits a més van poder fer uns bonics dibuixos. El local social de l’entitat va viure molta diversió amb els nens i nens i amb la gent gran. En acabar tots van gaudir de la xocolata i dolços. 

La setmana va començar dilluns amb una mostra al local social de la seu, situada al carrer Joc de la Bola, en la qual es podien veure les manualitats elaborades durant el curs per la vocalia de la dona. I pel que fa a dimarts, la seu del centre va acollir una demostració culinària de diferents plats dolços i salats. Dins dels actes, que duraran fins el diumenge 23, està programada per avui a les vuit del vespre una conferència a càrrec del director de LA MAÑANA, Francesc Guillaumet, que parlarà sobre Premsa escrita o premsa digital, i divendres es farà la presentació del número 33 de la revista Xurdimento.

Diumenge es clourà la setmana amb una missa i un dinar de germanor seguit d’una sessió de ball.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats