Lleida
17/36° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Jornada de reflexió relacionada amb la comunicació, la dona i l'esport en la societat actualLa iniciativa està impulsada per '# EllasSondeAquí'


'' Comunicació, Dona i Esport '' és el títol de la jornada que tindrà lloc el proper 13 de desembre a la sala Alfred Perenya de de Lleida.

Una iniciativa impulsada des de la plataforma de suport a l'esport femení # EllasSonDeAquí i presentada per alguns membres de La Paeria de Lleida i el president de la demarcació de Lleida de al Col·legi de Periodistes de Catalunya, Rafa Gimena i la representant de l'Associació Esport Femení Lleida, Jos Farreny.

La primera jornada '' Comunicació, Dona i Esport '' s'estructurarà en un diàleg de vida i tres taules rodones en què diferents esportistes d'elit i periodistes especialitzats tindran un debat sobre la comunicació i l'esport femení, analitzant les males praxis de l'actualitat i aportant solucions. La primera taula rodona tindrà la participació de les periodistes Eva Cortijo (Lleida TV) i Marga Lluc (RNE-Barcelona) i amb la professional de l'activitat de l'esport Anna Fillat.

Després d'una pausa, la jornada seguirà amb una altra taula amb periodistes com José Carlos Monge (Diari Segre), Albert Escuer (Diari La MAÑANA) i Cristina Gallo (RPA) que intercanviaran impressions sobre perquè es parla d'esport femení quan és simplement esport. El tercer debat es centrarà en la relació directa entre visibilitat en els mitjans i les opcions d'aconseguir finançament per mitjà de patrocinis. Sobre aquestes dificultats conversaran la consultora de marca personal Eva Castillo, la directora de la primera revista digital d'esport femení Paloma Zancajo, i els esportistes Eva Ledesma i jugadors del CE Rugbi Lleida. La jornada estarà dirigida i moderada pels periodistes Artur Peguera (TV3) i Paloma del Río (TVE).

La primera jornada està organitzada per la plataforma # EllasSondeAquí, de Pomes Livinda de Grup Nufri i compta amb l'Ajuntament de Lleida i el Col·legi de Periodistes de Catalunya. Una iniciativa que es durà a terme per tractar un tema tan delicat i important com ho és la comunicació, la dona i l'esport en la societat actual organitzada per diferents sectors de la comunicació i l'esport.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats