Lleida
17-33° C (sol)
97% 26 km/h


Junqueras avisa el TC que no podrà anul·lar la voluntat dels catalans a esdevenir allò que vulguin serEl Govern garanteix que preservarà el model comercial català i que a Catalunya no hi haurà 'fracking'


El vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, ha constatat que el Tribunal Constitucional (TC) “voldria anul·lar allò que no pot anul·lar: la voluntat dels ciutadans catalans a esdevenir allò que vulguin ser”.

D’aquesta manera ha reaccionat a través del seu compte de Twitter a la decisió de l’alt tribunal de tombar la normativa catalana que prohibeix el ‘fracking’ i les grans superfícies fora de les ciutats. Concretament, el TC ha estimat parcialment el recurs d'inconstitucionalitat que el govern espanyol va presentar contra la Llei 2/2014 del Parlament de Catalunya de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic.

El Govern garanteix que preservarà el model comercial català i que a Catalunya no hi haurà 'fracking'

El secretari d'Empresa i Competitivitat, Joan Aregio, ha garantit aquest divendres que el Govern preservarà el model comercial català i que a Catalunya no hi haurà 'fracking'. Ho ha dit en declaracions als mitjans després que el Tribunal Constitucional hagi tombat les lleis catalanes contra la fractura hidràulica i les grans superfícies fora de les ciutats.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats