Lleida
16/30° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


La cadena Yelmo gestionarà el multicine del parc comercial de Torre Salses de LleidaInclourà una sala Junior, primera a Catalunya amb jocs i hamaques per a projeccions infantils, a més de la Luxury amb servei de cambrer


Yelmo Cines gestionarà el multicine de darrera generació que s'ubicarà al parc comercial Go Shopping Lleida, que la societat Eurofund preveu construir a la zona de Torre Salses de la capital del Segrià. Aquesta nova oferta de cinema per a la ciutat comportarà, entre altres novetats, amb una sala Junior, un espai de jocs i cinema per als infants i amb la sala Luxury, que oferirà un servei gastronòmic directe a la butaca. Yelmo Cines és una de les principals empreses d'exhibició cinematogràfica de l'Estat amb 414 sales digitals en 37 multicines situats en divuit províncies, que donen servei a 14 milions d'espectadors a l'any. A Catalunya, disposa de centres a Barcelona i Tarragona, amb 60 sales.

Eurofund Parc Lleida confirma així la implantació al complex Go Shopping Lleida d'un "modern" multicine que "oferirà una experiència única pel que fa a comoditat, visionat i serveis de restauració", segons la promotora. D'aquesta manera, la capital del Segrià veurà reforçada la seva oferta de cinema, que s'ha vist reduïda de forma considerable en els darrers anys. 

El multicine comptarà amb sales íntimes i acollidores, sales que disposen de butaques fora del convencional, amb seients amplis i reclinables, i els més avançats sistemes de projecció i so, tal com ja havia anunciat fa unes setmanes Go Shopping Lleida. Ara, ha donat a conèixer una altra novetat, la primera sala Junior de Catalunya de Yelmo Cines. Suposarà "un nou concepte de diversió i entreteniment per a infants" i "una nova forma divertida d'anar al cinema en família", segons la promotora. 

La sala Junior, que Yelmo ja ha començat implantar amb èxit en altres punts de l'Estat, inclou jocs infantils com un gran tobogan o balancins, a més de diverses zones per seure i veure la pel·lícula amb hamaques i puffs. Aquesta sala està pensada per a menors, d'entre zero i tretze, i els adults no hi poden entrar si no van acompanyats d'infants. La sala s'obre quinze minuts abans de l'inici de la projecció perquè els nens hi puguin jugar. Posteriorment, tot el públic seu per seguir el film i es fa una pausa a la meitat de la projecció per alleugerir l'activitat. 

L'altra gran novetat del multicine que estrenarà Lleida és la sala Luxury, un nou concepte d'anar al cinema amb un servei directe de restauració a la butaca i amb una variada carta de menjar i begudes. Cada sala del cinema incorporarà la darrera tecnologia de so envoltant Dolby Atmos i projecció digital. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats