Lleida
22/36° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


"La Caixa" aporta 29.000 € per a dos projectes socialsL'entitat bancària i la Paeria han renovat el conveni de col·laboració que es va iniciar el 2013


Els 29.000 euros aniran destinats a un projecte d'infància en situació de risc i un altre sobre la inclusió social de persones sense casa.

La Paeria de Lleida i l'Obra Social "la Caixa" van renovar ahir el conveni de col·laboració de dos projectes per a la integració social de les persones sense casa i afavorir la infància en situació de risc. El conveni de col·laboració es va iniciar l'any 2013 i ahir es va fer efectiva la seva renovació al Saló del Retaule, per la qual cosa l'entitat bancària aportarà 29.000 euros per finançar els dos projectes. 6.500 euros d'aquesta xifra anirà destinada al projecte d'infància en situació de risc i per subvencionar les activitats i tallers educatius per a nens que treballen amb equips d'educadors de serveis socials. La part restant del finançament aportat per la fundació bancària, els 22.500 euros, aniran destinats al projecte Empodera't que té com a objectiu consolidar una estratègia clau per a la inclusió social de persones sense casa. Joaquim Macià, director d'Institucions de CaixaBank a Catalunya va voler manifestar que l'acte d'ahir va ser una mostra del compromís de "la Caixa" amb Lleida. D'altra banda, Miquel Pueyo, alcalde de la ciutat, va voler remarcar la importància d'aquestes aportacions per part de fundacions com "la Caixa" per finançar aquests projectes. Cal destacar que la fundació bancària i l'Ajuntament de Lleida col·laboren en altres projectes, com ara Cibercaixes.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats