Lleida
4 - 9° C (pluja)
97% 26 km/h


La Colla dels 50 homenatja la Mollerussa dels 80 per recordar-la com a epicentre de l’oci nocturnLa festa del 15 d'octubre estarà organitzada en 6 carpes decorades amb elements emblemàtics de cada un dels locals als que es ret homenatge


Recuperar la història de l’oci nocturn de la Mollerussa dels 80 és l’objectiu de la festa que promou la Colla dels 50 pel proper 15 d’octubre al Pavelló Firal a partir de les onze de la nit.

Així ho han explicat aquest matí els representants d’aquest col•lectiu, format per veïns i veïnes que enguany fan 50 anys i que s’han fixat el repte de reunir 3.000 persones vingudes d’arreu de la geografia catalana. La presentació de la festa, a la que ha assistir l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i la regidora de festes, Griselda Soteras, s’ha fet al pub Literari, l’únic dels locals d’oci nocturn d’aquella època que encara està en actiu.

La festa estarà organitzada en 6 carpes decorades amb elements emblemàtics de cada un dels locals als que es ret homenatge i que han estat recuperats per l’entitat. Així, hi haurà una carpa dedicada al Big Ben i una altra al Musicland, les dues discoteques en actiu d’aleshores, i en les altres 4 carpes es destinarà un espai a cada un dels altres 8 locals referents que han seleccionat: Look, Epsilon, Babel, Tunnel, Maniquí, Literari, Quartier i Squash.

Així mateix, també s’ha sumat a la iniciativa la Pastisseria Patet, que vendrà talls de pizza tal i com feia aleshores al carrer de darrera del Musicland, segons han explicat els membres de l’organització, els quals han afegit que s’ha convidat a participar de l’esdeveniment als propietaris de tots els locals perquè tornin a estar per un dia darrera de la barra del seu “establiment”.

Locomia i DJ amb música de l’època

La música anirà a càrrec dels DJ Francesc Piedra, també membre de la Colla dels 50, i de Pablo Osorio que oferiran un repertori amb els diferents estils de l’època. Així mateix, també ha confirmat la seva actuació a la festa d’un dels membres del grup Locomía, el qual va triomfar aquells anys amb la seva peculiar indumentària i els grans ventalls protagonistes de les seves coreografies.

Les entrades es poden comprar de forma anticipada per 8 euros a través del web www.mollerussa80.com o bé també a taquilla el dia de la festa per 10 euros, incloent en els dos casos una consumició. Així mateix, a través d’aquesta pàgina web també es pot trobar una llista del hits del moment per poder descarregar i seleccionar la pròpia llista d’èxits, segons han indicat els membres de la Colla dels 50.

Informació i fotografia: Ajuntament de Mollerussa

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats