Lleida
8/22° C (boira)
97% 26 km/hLa construcció dels terminals que coronaran les torres dels Evangelistes de la Sagrada Família finalitzarà el 2021Confien acordar les obres de l'escalinata que afecten al carrer Mallorca amb l'Ajuntament de Barcelona i els veïns


La Sagrada Família ha donat a conèixer aquest dimecres les escultures que coronaran cadascun dels terminals del Evangelistes, obra de l’escultor Xavier Medina Campeny. El 2021 està previst que les quatre torres dels Evangelistes, Mateu, Marc, Lluc i Joan, estiguin finalitzades. "Les torres dels Evangelistes estaran culminades per les quatre figures amb què la iconografia cristiana els ha representat tradicionalment", ha destacat Jordi Faulí, arquitecte director de la Basílica. Un àngel en el cas de Mateu, un lleó en el de Marc, un bou en el de Lluc i una àliga en el de Joan.

Esteve Camps, president delegat de la Sagrada Família, ha explicat, per altra banda, que negociaran amb l'Ajuntament de Barcelona i els veïns les obres de l'escalinata que afecten al carrer Mallorca i confia en què arribin a un acord. "Si durant 130 anys no hi ha hagut acord, i en dos anys i mig hem aconseguit un acord, per què no se'n pot assolir un amb el carrer Mallorca?", ha preguntat.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats