Lleida
5-15° C (pluja)
97% 26 km/h


La Diputació de Lleida destina tres milions a les llars d’infants públiques de la demarcacióTalarn es reuneix amb la seva homòloga de Tarragona


La Diputació de Lleida destina tres milions d’euros a les llars d’infants municipals de la demarcació. La institució supramunicipal garanteix un any més aquesta subvenció, que correspon al curs 2018-2019, que l’ens concedeix des de l’any 2014, per compensar la manca dels recursos que provenien de la Generalitat, encara amb pressupostos prorrogats. 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, s’ha desplaçat aquest dimarts a Tarragona per reunir-se amb la seva homòloga, Noemí Llauradó, per tal de tractar temes que afecten totes dues demarcacions. En aquesta visita han acordat incidir en el suport de les dues administracions en l’aplicació de polítiques que ajudin a frenar el despoblament dels pobles petits o les mesures després de l’incendi de la Ribera d’Ebre, que van tenir una important afectació en les comarques del Segrià i les Garrigues.

A la trobada d’aquest dimarts al Palau de la Diputació de Tarragona, Llauradó i Talarn han tractat sobre polítiques comunes en altres temes d’interès per a totes dues demarcacions, com són el de les llars d’infants municipals de les respectives demarcacions, una mesura amb què es pretén garantir la prestació dels serveis d’aquests equipaments pel període 2018-2019.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats