Lleida
6/23° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


La Diputació inicia una campanya de suport al col·lectiu LGTBIQEls principals clubs de la província pel que fa a categoria s'hi adhereixen


Coincidint que en la jornada d'ahir se celebrava el Dia Internacional contra la LGTBI fòbia a l'esport, la Diputació de Lleida impulsava la campanya #Guanyemlapartida per donar visibilitat al col·lectiu LGTBIQ, fomentant el respecte cap a la diversitat sexual i afectiva en la societat i en especial en el món de l'esport.

La campanya s'inicia amb la presentació d'un espot publicitari realitzat amb la col·laboració de diferents clubs de diferents disciplines esportives, entre els quals hi ha l'Handbol Pardinyes, Sedis Bàsquet, Lleida Llista Blava, AEM, CB Pardinyes, Balàfia Vòlei, CB Lleida, Rugbi INEFC, Força Lleida, CF Pardinyes, CF Cervera o CP Vila-sana. En aquest sentit, s'han escollit a equips que juguen a les màximes categories per tenir més rellevància i impacte entre els practicants, ja que són els referents per a les categories inferiors.

Aquests clubs disposaran d'uns cordons amb la bandera LGTBIQ que es posaran en els partits que disputin. El dia 1 de març es llegirà un manifest a l'INEF Lleida coincidint amb la celebració de dos partits de rugbi, un de masculí i un altre de femení, contra el CEU Barcelona.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats