Lleida
6/12° C (pluja)
97% 26 km/h

12 desembre 2019


La Fecom decideix avui si es 'desmarca' del front comú contra Torre SalsesConvoca una reunió de la junta directiva


La Federació Provincial d'Empresaris de Comerç de Lleida (Fecom) decideix avui si se suma a les al·legacions que presentaran la Pimec, la Cambra de Comerç i la Federació Hostaleria de Lleida al projecte comercial de Torre Salses, entre els barri de la Bordeta i Magraners. La presidenta de la Fecom, Maria Rosa Eritja, va assegurar ahir que convocarà avui a la junta directiva de la federació per prendre una decisió al respecte. D'aquesta manera, la Fecom es podria desmarcar del front comú dels comerços de Lleida contra Torre Salses.

No obstant això, Eritja va criticar que fins al moment els promotors de les al·legacions contra Torre Salses no els hi han presentat i que la decisió no depèn només de la presidenta, sinó que ha de decidir-ho la junta directiva. Per aquest motiu, convocarà una reunió, tot i que el termini per presentar al·legacions al projecte acaba avui. Cal destacar que la Paeria va allargar el termini per presentar al·legacions, tot i que dins de l'anterior període el consistori ja va rebre 250 al·legacions de comerciants de tota la ciutat.

La Cambra de Comerç, Pimec i la Federació d'Hostaleria sí que presentaran avui al·legacions conjuntes al projecte perquè es neguen "a que es construeixi un centre comercial a la perifèria de la ciutat", va explicar el president de Pimec Comerç, Manel Llaràs.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats

Amb el suport de: