Lleida
4 - 15° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La filla gran de l'acusat d'apallissar i abusar de dues filles a Lleida explica que a vegades la violava dos cops al diaL'home nega els fets i els psicòlegs asseguren que els relats de les nenes són "extremadament creïbles" i que tenen seqüeles greus


L'acusat d'apallissar i abusar sexualment de dues de les seves filles, des que aquestes tenien uns deu anys, ha negat tots els fets aquest dijous en el judici a l'Audiència de Lleida. Les nenes, en canvi, han explicat alguns capítols d'unes agressions, insults i abusos que eren "continuats" i que els psicòlegs han qualificat com uns relats "absolutament creïbles". Les nenes, que ara tenen 16 i 18 anys, han declarat protegides per una mampara.

La germana gran ha explicat que els fets es van iniciar amb ella, quan tenia uns nou anys (cap a l'any 2010, a Lleida), que van començar amb tocaments i que van anar augmentant en gravetat i freqüència fins al punt que el seu pare la violava des de dos cops per setmana fins a dos cops al dia. Els psicòlegs han assegurat que les dues tenen seqüeles greus, sobretot la germana gran a qui han definit com una persona "submisa" i que assumia el "rol de parella" amb l'acusat. Ella fins i tot ha explicat que moltes vegades decidia quedar-se a casa amb el seu pare, tot i sabent què passaria, per evitar que li fes el mateix a la seva germana petita.

La mare de les nenes ha declarat que es va assabentar dels abusos sexuals quan les nenes van denunciar els fets, a finals de 2016. Ha reconegut però, que l'acusat les pegava amb el cinturó i les insultava. Les tres han explicat que a les nenes els deia que eren unes "zorres" com la seva mare i que havien de fer les feines de casa perquè per això eren les dones i que per a això les tenia.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats