Lleida
17/32° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


La Fundació Vicente Ferrer farà un concert benèfic per celebrar el seu 50 aniversariConcert solidari divendres 13 a l'Auditori de Lleida a càrrec de Veus.kat.


L'Auditori Municipal Enric Granados acollirà aquest divendres 13 la celebració del concert solidari dels 50 anys de la Fundació Vicente Ferrer.

La Fundació Vicente Ferrer és una ONG sense ànim de lucre de desenvolupament compromesa amb el procés de transformació d'una de les zones més pobres i necessitades de l'Índia, el seu objectiu és eradicar la pobresa.

Aquest any ha celebrat el seu 50 aniversari i arran d'això, ha decidit fer aquest divendres 13 un concert solidari a càrrec de Veus.kat, un grup coral i de canta catalana.

El concert es realitzarà a l'Auditori Municipal Enric Granados a les 20.00 hores i tindrà un cost de 12 €, tant en taquilla com a la pàgina web (Auditori Municipal Enric Granados). En el concert hi assistirà Jordi Folgado Ferrer, director general de la Fundació i nebot del fundador Vicent Ferrer.

La finalitat del concert benèfic consisteix en recaptar fons que aniran destinats a la construcció d'un habitatge per a una família en situació de pobresa extrema a l'Índia.

Cal destacar que la Fundació Vicente Ferrer, és una ONG que lluita pels drets de les dones a l'Índia, per tant, un cop construïda la casa, se li posa a la casa el nom de la dona, per trencar amb els estereotips i "empoderarla", perquè el dia de demà si li passa alguna cosa amb el seu marit que no es queda exclosa de la societat amb els nens al seu càrrec.

La ciutat de Lleida, de moment ha finançat una colònia de 15 cases que estan en construcció i es van a inaugurar el setembre de l'any que bé. Però a l'Índia ja hi ha 70 mil cases construïdes arran de diferents donatius fets des de tota Espanya. D'altra banda, la principal font de la Fundació és l'apadrinament de nens de l'Índia que té un cost de 21 € al mes, una de les voluntàries de la fundació afirma que «és una manera magnífica de entrar en contacte a la realitat de aquest país".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats