Lleida
8/22° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


La Generalitat decidirà demà si el Barça-Nàpols es disputa a porta tancadaEl club hauria de tornar els diners a 5.000 aficionats italians


La Generalitat de Catalunya decidirà aquest dimarts si el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions entre el Barcelona i el Nàpols, previst per al pròxim 18 de març, finalment es disputa a porta tancada al Camp Nou.

El secretari general de l'Esport Català, Gerard Figueras, ha explicat aquest dilluns que la decisió es prendrà durant la reunió de la comissió paritària per al seguiment de l'coronavirus que se celebrarà demà, i en què a més de la secretària general de l'Esport participaran el Departament de salut i també d'Interior.

"Demà hi ha prevista una reunió entre la Generalitat i el club, per aplicar els protocols tant del Ministeri com el Departament de Salut", va explicar Gerard Figueras, secretari general de l'Esport de Català.

Aquests protocols estableixen que tots els esdeveniments esportius que prevegin una elevada participació tant d'esportistes com de públic procedents dels països afectats o bé es cancel·lin o s'ajornin i que, si per motius de calendari això no és possible, es disputin a porta tancada.

"El Barcelona-Nàpols és un partit de 'Champions' amb una previsió d'assistència d'esportistes i aficionats italians i, tot i que Nàpols no és una de les quatre regions que en aquests moments es troben confinades a Itàlia, també és evident que és Itàlia , un dels països afectats ", ha precisat Figueres.

El màxim dirigent de l'esport català va deixar entreveure que, en la reunió d'aquest dimarts, podria apostar per prendre "la decisió més prudent", que no és altra que el partit es disputi "a porta tancada".

No obstant això, Figueres també va deixar anar una altra possibilitat, que va qualificar de "menys agressiva", i que passa per "la celebració del partit sense la presència dels 5.000 aficionats als quals se'ls ha facilitat l'entrada" i als que el club català hauria de tornar els diners.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats