Lleida
20/37° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


La Generalitat signarà demà el conveni per crear l'INEFC de la SeuDes de la capital de l'Alt Urgell es podrà estudiar presencialment el grau d'especialització en esports de natura.


La consellera de la Presidència i Portaveu de Govern, Meritxell Budó, signarà aquest dimecres, per via telemàtica, el conveni per impulsar el centre INEFC-Pirineus de la Seu d'Urgell. El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; l'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega; el rector de la Universitat de Lleida (UdL), Jaume Puy i el director de l'INEFC, Jordi Solà, compeltarán la signatura en un acte en què també participarà el secretari general de l'Esport i l'Activitat Física, Gerard Figueras .

D'aquesta manera, el Govern continua amb la seva vocació d'enfortir el territori i donar resposta a la demanda de crear un Grau de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE), coordinat pel INEFC i adscrit a la UdL. Des de la capital de l'Alt Urgell es podrà estudiar presencialment el grau d'especialització en esports de natura.

La intenció era que el primer curs comencés aquest setembre, però la pandèmia dell coronavirus farà que es posposi fins a 2021. Pel que fa a la seu de el centre, de manera temporal s'havia previst en les instal·lacions municipals de centre cultural Les Monges de la Seu, a l'espera de construir un edifici propi de nova planta al municipi. Estaran a la seu provisional, previsiblement, durant els dos primers cursos, i els alumnes compartiran espai amb els estudiants de la UNED.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats