Lleida
5/13° C (boira i sol)
97% 26 km/h

9 desembre 2019

La jove cuinera Gessamí Caramés de 'Cuines' de TV3 motiva als alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida



L'alumnat ha tingut l'oportunitat d'escoltar de primera mà els consells i les experiències de la mediàtica pastissera


La visita de la coneguda i mediàtica pastissera del programa "Cuines" de TV3, ha significat un impuls d'energia, ànims i professionalitat per als alumnes més joves de l'Escola. Al llarg del matí l'alumnat ha tingut l'oportunitat d'escoltar de primera mà els consells i les experiències de la Gessamí, qui ha destacat que "tot té la seva excel·lència dins de cada món" i aconsella als alumnes que aprofitin les oportunitats que se´ls ofereix des de l’escola per a ser cada dia millors.

Arran d'aquesta xerrada els alumnes d'ESCHOTUR s'han pogut apropar  una mica més a aquesta professió que requereix molt d'esforç i il·lusió, al mateix temps que Gessamí recorda als alumnes que ”estem aquí per sortir preparats per aprendre més” encoratjant-los així a seguir sempre endavant en el seu aprenentatge.

Amb activitats com aquesta organitzada per l'AMPA del centre, i amb l'ajut de professionals com la Gessamí i empreses i gremis del sector,  es pretén donar una formació completa i alhora excel·lent per a tots els alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paper



Articles relacionats

Amb el suport de: