Lleida
4 - 15° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La Junta Electoral de l'ANC veta la candidatura d'Antonio Baños per haver participat en tertúlies polítiquesL'entitat sobiranista ha fet públic aquest dimarts la llista definitiva per a les eleccions al Secretariat Nacional


La Junta Electoral de l'ANC ha vetat la candidatura d'Antonio Baños a les eleccions del Secretariat Nacional per haver participat en tertúlies polítiques. Aquest dimarts s'ha fet pública la llista definitiva de les candidatures per a les eleccions internes a la direcció de l'entitat sobiranista i l'exdiputat cupaire ja no hi apareix.

L'article 7.2 del reglament electoral de l'Assemblea apunta que, més enllà dels actes presencials amb tot els candidat convidats, "cap altra publicitat ni campanya no estarà permesa, i podrà ser exclòs el candidat que ho incompleixi, si a criteri de la Junta Electoral aquest incompliment fos de rellevància significativa". Les bases poden participar a les eleccions al Secretariat per via telemàtica a partir d'aquest dimarts i fins divendres, i dissabte es podrà votar de manera presencial.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats