Lleida
14/29° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


La Lliga Ponent virtual ja compta amb un total de 229 participantsLa cursa d'Aitona, segona cita


La Lliga Ponent Virtual, organitzada per Iter5, va celebrar ahir la seva segona cita, la Cursa Embarrocat d'Aitona. La Lliga ja compta amb 229 inscrits, dels quals a hores d'ara 55 ja han completat l'activitat.

Tal com es va fer el passat diumenge a la primera prova, que va ser la Cursa de la Nòria de Torrelameu, ahir el repte era el mateix: córrer una distància lliure cada un per on volgués i registrar el recorregut mitjançant l'aplicació gratuïta Strava.

No hi ha classificacions ni la cita puntua per la Lliga Ponent no virtual, sinó que l'únic que importa és intentar anar superant la pròpia marca o acumular quilòmetres, i mantenir en la mesura del possible la calor d'aquesta Lliga que ara mateix està parada degut a la crisi sanitària. Ahir, les distàncies recorregudes van oscil·lar entre els 5 quilòmetres i els 26 que va cobrir Jaume Codina.

També van fer trams força llargs Josep Quintana (22 km), Manel Llardén (21,8) i Ignasi Boya (20). En el cas de la Cursa Embarrocat, i com en tota la resta, l'organització de la prova -a càrrec de el Club Atletisme Aitona- va cedir dues inscripcions per a la propera edició desconfinada de la prova, uns dorsals que es sortejaran avui entre tots els participants . En el cas de la Cursa Embarrocat, el Club Atletisme Aitona va organitzar des de dijous i fins ahir una activitat consistent en convidar els corredors a posar-se una de les samarretes de l'Embarrocat per sortir i fer-se una foto per a un sorteig.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats