Lleida
3/12° C (boira i sol)
97% 26 km/h

10 desembre 2019


'La Marató' de TV3 canvia el plató de la televisió per escenaris a Olot, Tàrrega, Reus i BarcelonaEl programa d'aquest any es dedicarà a les malalties minoritàries i el conduirà l'actor Quim Masferrer


'La Marató' de TV3 canviarà el plató tradicional a les instal·lacions de la televisió a Sant Joan Despí per escenaris a Olot, Tàrrega, Reus i Barcelona. En concret, el popular programa es desenvoluparà a les instal·lacions esportives municipals d'Olot, al Teatre Ateneu de Tàrrega, al Teatre Fortuny de Reus i al Casino l'Aliança del Poblenou de Barcelona. El tema per a l'edició del 2019 són les malalties minoritàries, i el conductor de l'espai serà l'actor Quim Masferrer, que encapçalarà un equip itinerant que recorrerà Catalunya durant tot el dia.

Com ja és habitual, 'La Marató' mantindrà les seus telefòniques a Lleida, Tarragona, Girona i Barcelona i connectarà en directe amb activitats que tindran lloc arreu de Catalunya.

 

El programa mantindrà la durada de més de 15 hores de programació ininterrompuda en directe, però aquest cop produïdes en quatre centres neuràlgics. Olot encapçalarà l'eix temàtic esportiu, Tàrrega el cultural i artístic i Reus el mèdic i científic.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: