Lleida
9-12° C (pluja)
97% 26 km/h


La nena de Balaguer Maria Fernández, al concurs 'La Voz Kids'En la fase d'audicions a cegues


El concurs de talents ‘La Voz Kids’, d'Antena 3, que va començar a emetre's el dilluns, compta amb la participació de la nena, que té el nom artístic de Miss Maria Sweety.

Maria Fernández és una nena de Balaguer d'11 anys que ha començat a cursar aquest any 6è de primària a l'escola Vedruna de la capital de la Noguera, que té el món de la música com una de les seves grans passions i que té la il·lusió de poder-se dedicar en un futur des que va començar a estudiar cant als 3 anys d'edat.

Així, aquesta participació en el concurs de talents, pot convertir-se en una de les seves primeres oportunitats de donar-se a conèixer, encara que ja fa alguns anys que ha realitzat concerts –aquest estiu ha fet cinc en diferents festes majors–, i l'any passat també va intentar entrar en el programa d'Antena 3, encara que no ho va aconseguir per molt poc.

Aquesta vegada ha estat diferent i Maria ha estat una de les escollides després d'un procés de selecció en el qual han participat més de 60.000 nenes i nens de tota Espanya.

El concurs, que aquest any compta amb David Bisbal, Rosario, Melendi i Vanesa Martín com a 'coaches', està en la fase de les audicions a cegues, que és la fase prèvia que cal superar per a participar definitivament en el concurs sota l'apadrinament d'un d'ells.

Maria Fernández compta amb diverses xarxes socials –Instagram: missmariasweetyofficial; Facebook: missmariasweety i Youtube: missmariasweety, en les quals va compartint les seves experiències de la participació i publicant alguns dels vídeos promocionals del programa televisiu.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats