Lleida
4/20° C (boira i sol)
97% 26 km/hLa Paeria cedeix terreny a Ilersis per a reconstruir el seu Centre de TreballLa parcel·la ha estat cedida per 50 anys i esta situada al Polígon dels Frares


L'alcalde Miquel Pueyo, i el president de la Fundació Ilersis, Antoni Siurana, van signar ahir la cessió d'un terreny de 13.360 metres quadrats en el Polígon dels Frares per a destinar-lo a la construcció d'un Centre Especial de Treball per a persones amb discapacitats, que substituirà al que l'entitat té ara a Pardinyes.

Amb la cessió, la Fundació Privada Ilersis podrà disposar de la superfície de manera gratuïta i per un termini de 50 anys. En l'escriptura signada es descriuen les edificacions que es construiran a la parcel·la: amb un sostre de 6.127,7 metres quadrats que acollirà tant el Centre Especial de Treball com la resta de serveis previstos, un edifici principal de dues plantes i tres naus més destinades a magatzems, espais per als treballadors i tallers.

El president de la Fundació Ilersis, Antoni Siurana, i la gerent de l'entitat, Teresa Benet, van agrair el suport de la Paeria a promoure i reconstruir una seu nova per a l'entitat després de sofrir un incendi a les seves instal·lacions al 2018. “Ilersis necessita l'ajuda de les administracions, entitats i empreses del territori per a traslladar-se de les actuals instal·lacions a una nova seu i poder donar treball i cuidar dels nostres treballadors, amb unes necessitats molt especials”, van destacar els responsables de l'entitat.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats