Lleida
7/16° C (núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


La Paeria de Cervera arregla els semàfors del centre de la ciutatTenien el sistema de regulació espatllat


Els semàfors del centre de Cervera tenien el sistema de regulació espatllat, una greu avaria que finalment s’ha pogut resoldre substituint l’antic armari de regulació per un de nou amb tecnologia actual.

El sistema de regulació era molt antic i no existeixen elements de recanvi per poder reparar-lo. És per aquest motiu que es tractava d’una avaria complexa. L’actuació que s’ha fet ha consistit en la substitució de tota l’electrònica de comandament dels semàfors, és a dir tot el sistema de regulació. Ha tingut un cost total de 4.500 euros.

Els semàfors han entrat de nou en servei el dimarts 27 d’octubre. Regulen la circulació de vehicles i vianants a la cruïlla entre l’avinguda Catalunya i els carrers Victòria i Combat, al centre de Cervera. L’actuació servirà per millorar la mobilitat en un dels vials de la ciutat més transitats.  

El regidor de Mobilitat i Civisme, Jordi Pons, “valora molt positivament que s’hagi pogut resoldre aquesta greu avaria als semàfors, una regulació necessària per controlar un encreuament molt transitat i, prioritàriament, per garantir la seguretat dels vianants”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats