Lleida
14/29° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


La Paeria descarta que el Llista jugui al Barris Nord i el club segueix sense pavellóL'entitat se sent "exiliada" per sortir de Lleida


El regidor d'Esports, Sergio González, va confirmar ahir a el president del Llista Blava, Enric Duch, que el pavelló Barris Nord, llevat d'un canvi inesperat, tampoc serà la seu dels partits de l'OK Lliga mentre el pavelló Onze de Setembre estigui habilitat com a hospital.

L'entitat d'hoquei patins, en la màxima categoria estatal, campiona d'Europa i que el 20 de juliol va renovar el seu conveni municipal per 91.102 euros, està sense pavelló ni tan sols per començar a entrenar a 15 dies del que hauria de ser el inici de la pretemporada i amb un primer partit a la vista el dia 26 d'aquest mes de Lliga Catalana contra l'Igualada.

Tant el president de l'entitat com l'entrenador del primer equip, Albert Folguera, van voler deixar clar ahir que la salut pública és el primer i que no estan en contra que l'Onze de Setembre es faci servir com a hospital, però sí van manifestar estar "molt preocupats "i consideren que hi ha hagut improvisació i falta de previsió perquè s'ha actuat sense tenir l'alternativa preparada. "Ens sentim exiliats per haver d'anar a jugar fora de Lleida", es va queixar Enric Duch.

Segons ha informat el president llistat, al Barris Nord s'ha descartat per la falta de disponibilitat, ja que l'ocupen Força Lleida i CB Pardinyes, entre d'altres, i per la falta de temps de condicionar-lo per l'hoquei.

Folguera: "Portem cinc mesos sense calçar-nos els patins"

L'entrenador de l'Llista, Albert Folguera, sent que "ens han deixat abandonats". Així es va queixar ahir pel fet que "som l'únic equip de l'OK Lliga que encara està sense entrenar-se, portem cinc mesos sense calçar-nos els patins", ha lamentat el tècnic.

Les últimes gestions apunten que el Llista es podria reubicar a Bell-lloc. "Si muntessin una pista a Ricard Vinyes jugaríem allà, ens agafarem a un clau cremant i si cal anar a Bell-lloc anirem i agraïts per acollir-nos", va destacar Duch. Folguera, per la seva banda, va destacar que "el terra de la pista de Bell-lloc cal polir-ho i cal condicionar-la per OK Lliga". Mentre es fa oficial, els llistats estan sense pista. Les opcions d'Alpicat i Mollerussa també han estat descartades. La situació afecta també a l'Associació Lleidatana d'Handbol. A nivell esportiu, a més, tot apunta que el Llista "jugarà tots els partits fora de casa i sense l'avantatge del parquet". La conjuntura requereix repensar aviat la solució.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats