Lleida
17/36° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


La Paeria garanteix el servei educatiu a infants de 0 a 3 anys a RaimatEn la reunió mensual de l’equip de govern amb l’EMD s’ha tractat la planificació educativa, amb temes diversos, com la prestació d’aquest servei o el programa Estiu de Petits


L’Ajuntament de Lleida garanteix la continuïtat del servei a infants de 0 a 3 anys a l’Escola Bressol Municipal de Raimat. La tinent d’alcalde Jordina Freixanet i la regidora d’Educació, Sandra Castro, s’han reunit aquesta tarda a Raimat amb l’alcaldessa de l’EMD, Ainhoa Casabón, i la responsable de l’àrea educativa, Belén Manchón, en la trobada mensual de l’equip de govern a les EMD de Lleida per mantenir una comunicació fluida i atendre les seves demandes i/o suggeriments per millorar l’atenció als seus ciutadans/es.

En aquesta ocasió, s’ha parlat de la planificació educativa a Raimat els pròxims anys. Castro ha assegurat que se seguirà prestant el servei de 0 a 3 anys. Ha explicat que s’ha de fer un estudi del funcionament del servei de les Escola Bressol Municipals (EBM) a la ciutat i que s’atendran els interessos i les necessitats de la població de Raimat. Castro ha remarcat la qualitat del projecte educatiu de la xarxa d’escoles bressol a Lleida i ha tramès a la comunitat educativa i a les famílies de Raimat la voluntat de continuar-lo.

En aquest marc, s’ha visitat l’EBM amb Anna Gairí (directora) i Eva Horcajada, i entre altres qüestions, s’ha abordat si cal repensar com es porta a terme a Raimat el projecte Estiu de Petits, per adaptar-se a la demanda, o la possibilitat d’implantar el servei de ludoteca.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats