Lleida
18/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


La Paeria i la Universitat de Lleida refermen la seva voluntat de cooperacióEl paer en cap, Miquel Pueyo, i el president del Consell Social de la UdL, Delfí Robinat, han mantingut una trobada aquesta tarda en la qual han ratificat la seva col·laboració en àmbits com l’impuls al Parc Científic i la divulgació de la universitat


El paer en cap, Miquel Pueyo, i el president del Consell Social de la Universitat de Lleida (UdL), Delfí Robinat, han mantingut aquesta tarda una trobada a la Paeria, en la qual han ratificat la voluntat de col·laboració i cooperació entre ambdues institucions. La reunió també ha comptat amb la presència de la segona tinent d'alcalde i regidora de Govern Obert, Qualitat Democràtica i Institucional, Jordina Freixanet.

“Lleida és una ciutat universitària, ho hem dit sempre, i és una condició perceptible no només per l’important volum d'alumnes i professors que té, sinó també perquè la Paeria i la Universitat són socis en un projecte molt important com és el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari. Hem reiterat una voluntat de cooperació que està a prova de qualsevol dificultat”, ha explicat l’alcalde.

Robinat ha explicat al paer en cap els projectes de divulgació i promoció del coneixement de la UdL al territori que impulsen des del Consell Social i ha destacat la “plena complicitat” amb la Paeria per seguir col·laborant-hi. “Tenim una gran universitat i ara la nostra obligació és donar-la a conèixer. Hem de projectar Lleida com a ciutat universitària i del coneixement”, ha assenyalat.

En aquesta línia, Robinat ha indicat que des del Consell Social s’impulsarà el 25 d’abril una jornada de portes obertes a tots els campus, com un acte unitari en el qual es comptarà amb la participació de les principals institucions de Lleida, com la Paeria i la Diputació, “per fer divulgació de la gran universitat que tenim”.  

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats