Lleida
19/36° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


La Paeria ofereix formació en treball d'oficina i administració a persones en atur per aconseguir la seva inserció laboralEl programa SEFED, on l’alumnat aprèn treballant en una empresa simulada, inclou 920 hores de formació i la possibilitat d’estades a l’estranger dins d’un ERASMUS+


L’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí (IMO) de l’Ajuntament de Lleida ha obert la preinscripció per al programa formatiu SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives).

El SEFED permet a l’alumnat aprendre les competències professionals del sector administratiu, treballant i experimentant en la gestió de l'oficina d’una empresa simulada.

El programa SEFED inclou 920 h de formació presencial. 80 de les hores corresponen a pràctiques en empreses i s’ofereix la possibilitat de fer estades a l’estranger, dins d’un ERASMUS+.

El curs, que s’adreça a treballadores i treballadors en atur, s’iniciarà l’1 d’octubre d’enguany i finalitzarà el 20 de juny de 2020.

Una visió integral de les tasques d'administració i oficina

Els continguts permeten aprendre les diferents funcions que es poden exercir com a adminstratiu/iva en una oficina: gestió administrativa laboral, comptable, comerç nacional i internacional, màrqueting, comunicació (meeting points, comunicació escrita, xarxes socials, etc.) i preparació de fires internacionals. Periòdicament, s’organitzen fires en què participen les empreses simulades de les ciutats on existeix el Programa SEFED.

Així mateix, s’imparteixen 30 h en prevenció de riscos laborals i, també, formació en TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) per tal d’obtenir el certificat ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació) de la Generalitat.

L’alumnat també aprèn les tècniques necessàries per aconseguir un lloc de treball, ja que l’objectiu del curs és que els participants s’insereixin laboralment en el sector administratiu.

Les persones interessades poden preinscriure’s a l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats