Lleida
19/28° C (pluja)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


La Paeria 'reactiva' el projecte de la zona verda de Ciutat JardíL'antic camp de futbol es convertirà en un gran espai públic i també es realitzaran millores a la pista esportiva


La Paeria està redactant el projecte per habilitar els terrenys de l'antic camp de futbol de Ciutat Jardí, seguint les propostes que van plantejar els veïns al taller participatiu del passat mes de febrer.

L'actuació urbanística per habilitar el futur espai públic es consensuarà amb els veïns i les veïnes de Ciutat Jardí i es durà a terme quan el consistori lleidatà tingui la partida econòmica aprovada.

El president de l'Associació de Veïns Ciutat Jardí Arborètum, Hèctor Garvín, va apuntar que "aquest any ens hem reunit diverses vegades amb diferents membres de l'actual govern de la Paeria per conèixer els avenços que s'estan duent a terme sobre la futura zona verda pública".

Garvín va comentar que hi ha "bona sintonia amb l'actual tripartit de l'Ajuntament de Lleida" i que estan treballant conjuntament perquè les propostes veïnals arribin a bon port. En principi, va comentar, esperarem el temps que faci falta perquè el projecte vegi per fi la llum.

Garvín va recordar que en les reunions que l'associació veïnal ha mantingut amb la regidoria d'Urbanisme i les celebrades al Consell de Barri de Camp d'Esports, Ciutat Jardí i entorns s'ha tractat la proposta veïnal, en la qual es planteja habilitar al terreny una gran zona verda d'ús comunitari, amb mobiliari urbà inclòs, i mantenir i millorar la pista esportiva, que els veïns utilitzen amb molta freqüència.

Cal recordar que es va crear la Plataforma Sí Espais Verds Públics i que els veïns i les veïnes de Ciutat Jardí van activar una campanya de recollida de signatures al juny de l'any 2018 per evitar la construcció de tres camps de futbol, d'ús privat, i canviar el projecte per una gran zona verda pública. Com es pot comprovar, la lluita veïnal va donar els seus fruits.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats