Lleida
16/30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


La pluja 'inunda' una altra vegada la lona de la nova carpa de la BordetaLes millores realitzades la passada setmana no semblen ser efectives


Les últimes pluges han tornat a posar en dubte la idoneïtat de la carpa instal·lada per la Paeria sobre la pista poliesportiva del centre cívic de la Bordeta. L'aigua caiguda dilluns passat va tornar a quedar emmagatzemada en diverses zones de la lona de la carpa, que s'enfonsa per la pressió i l'aigua s'embassa. No és la primera vegada que passa i les marques que deixa l'aigua acumulada en diferents punts de la lona blanca són ben visibles.

De fet, la Paeria ja va haver de instar l'empresa que va col·locar la coberta a prendre mesures i, efectivament, dimecres passat va retirar l'aigua, va netejar la brutícia i tensar la lona. No obstant això, és evident que no va servir de gran cosa, ja que ahir l'aigua tornava a estar emmagatzemada sobre la lona.

Cal recordar que el cobriment de la pista poliesportiva, reclamada per l'associació de veïns de la Bordeta des de fa anys, va suscitar polèmica des d'un primer moment. Es tracta del projecte de ciutat guanyador dels primers pressupostos participatius de la Paeria, el 2017, i l'entitat veïnal ja va criticar el primer disseny de carpa, que es va acabar per modificar. Això va fer que la instal·lació es retardés i no va ser fins al juliol que es va inaugurar una coberta de lona que els veïns ja veuen amb mals ulls.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats