Lleida
13-33° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La premiada Lydia Valentín 'amenaça' Craviotto com a abanderatAlgunes veus s'han mostrat favorables a l'aixecadora de peses


Lydia Valentín va rebre a Kobuleti (Geòrgia) el guardó a millor aixecadora del món de 2018 per segon any consecutiu (ja se'l va endur el 2017). "Aquest és la pilota d'or de l'halterofília", tuitejava Lydia, que va estar en un acte festiu en què els guanyadors van tallar un pastís a la festa que es va celebrar al Georgia Palace Hotel.

Aquest premi ha reactivat la candidatura de Valentín a ser l'abanderada olímpica de l'equip espanyol. Això aniria en detriment del piragüista lleidatà Saül Craviotto. Algunes veus ja s'han pronunciat a favor de Valentín. Una d'elles ha estat la d'Ona Carbonell.

La nedadora de natació sincronitzada va declarar que "seria genial que l'abanderada espanyola fos dona perquè hi ha moltes dones molt bones ara mateix amb moltíssimes medalles. També jo crec que aconseguir aquests èxits fa que ens doneu més repercussió, que l'esport femení creixi i amb això hagi més llicències i més nenes que practiquen esports com el bàdminton o l'halterofília ".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats