Lleida
10/27° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


La RFEF es planteja que Segona B no comenci fins al generLa RFEF es planteja suspendre les competicions no professionals i farà una reunió dilluns amb les territorials


Falta determinar quines competicions afectaria. En el cas de categories com la Segona B, futbol femení i fins i tot futbol sala generaria un problema d'enorme envergadura pels contractes ja signats amb els futbolistes, segons va publicar ahir el portal 'Iusport'.

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha convocat els presidents de les federacions territorials a una reunió dilluns que ve, en la qual s'informarà de la situació pandèmica actual i s'adoptaran les decisions pertinents "pel que fa al com i al quan podran iniciar-se les competicions oficials d'àmbit estatal", segons va informar ahir en un comunicat.

En el mateix, la RFEF explica que, "de comú acord amb les federacions esportives espanyoles d'esports d'equip convocades pel Comitè Olímpic Espanyol i a l'empara de les últimes decisions de les federacions internacionals com la UEFA i la FIFA, entén que, davant l'evolució de la situació pandèmica de les últimes setmanes i especialment dels últims dies en el conjunt de país, és imprescindible una reflexió conjunta sobre la procedència d'iniciar la nova temporada esportiva amb unes garanties sanitàries i jurídiques suficients per a tots els esportistes, clubs i federacions, atès que en aquests moments les condicions han canviat en relació amb el previst en les setmanes anteriors ".

En qualsevol cas, la mesura de no iniciar les competicions no professionals fins l'any que ve hauria de ser aprovada en la Comissió Delegada, actualment gestora, i després ser aprovat pel CSD. A més de Segona B, no és descartable que afecti les dues categories del futbol femení i a les dues divisions de futbol sala i les seves categories femenines.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats