Lleida
21 / 41° C (sol)
97% 26 km/h


La Seu Vella de Lleida, escollida per votació popular com la segona catedral més espectacular d'EspanyaL'antiga catedral ha sumat el 26,6% dels vots, superada només lo per la catedral de Jaén


La Seu Vella de Lleida s'ha alçat amb el segon lloc en una votació popular duta a terme per la web de lloguers de vacances Niumba, de TripAdvisor, per triar el temple més espectacular d'Espanya.

L'antiga catedral ha aconseguit 3.655 vots, un 26,6% del total. L'enquesta, que ha estat oberta als usuaris durant un mes fins al 3 de desembre, ha recopilat 13.741 vots i s'ha compartit més de 4.000 vegades a Facebook.

El top 5 del rànquing l'ocupen, al costat de la catedral de Lleida, les de Jaén (primera), Burgos, Palència i Santiago de Compostel·la. Del temple llerdense es destaca el seu "fascinant claustre gòtic, considerat un dels més grans d'Europa, que compta amb una de les seves galeries oberta excepcionalment cap a la ciutat". Cal recordar que el seu paisatge històric opta a ser candidat de Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Niumba va néixer el 2005 i des de 2013 és propietat de TripAdvisor, el web de viatges més gran del món. Es tracta del portal líder en lloguer de vacances a Espanya i compta amb la xarxa més àmplia d'habitatges, amb més de 65.000 propietats. Niumba gestiona més de 3'5 milions de sol·licituds de reserva a l'any i ofereix als seus viatgers un sistema segur per llogar allotjaments amb total tranquil·litat.

Informació: Niumba

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats