Lleida
5/15° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

16 desembre 2019


La Seu Vella, escenari 'manga' d'un anunci del Barça al JapóEl vídeo d'animació mostra a Luis Suárez davant el monument


El Barça es promociona al Japó unint les seves estrelles amb diversos escenaris emblemàtics de Catalunya en un vídeo en format d'animació 'manga' en què la Seu Vella de Lleida és un dels escenaris escollits.

La Sagrada Família, per exemple, és un altre dels escenaris representats. En cada escena una estrella del Barça realitza algun dels seus moviments estel·lars en l'estètica de l'animació japonesa. En el cas de la Seu Vella de Lleida és el davanter uruguaià Luis Suarez el que apareix al vídeo, que es pot veure a través de les xarxes socials.

Aquesta campanya # LegendaryBarçaFans està realitzada conjuntament amb Catalunya Experience i té com a objectiu promocionar Catalunya a través del Barça. Així, també mostra altres enclavaments d'interès com el teatre romà de Tarragona, Cadaqués, o la muntanya de Montserrat. La campanya promou diferents reptes, com un karaoke o una coreografia, per guanyar entrades per veure el Barça. El monument de Lleida és la imatge d'un d'aquests jocs, que consisteix a fotografiar-se amb un drac.

En el capítol esportiu, van destacar ahir les declaracions de l'entrenador, Ernesto Valverde, que va afirmar que "tenim moltes esperances amb Griezmann".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: