Lleida
21 / 41° C (sol)
97% 26 km/h


La UGT i CCOO de Lleida demanen que els comerços tanquin a les 19 hores els dies 24 i 31 de desembreDefensen que la mesura afavoriria la conciliació laboral i festiva dels treballadors del sector en uns dies amb celebracions familiars


Els sindicats UGT i CCOO de les Terres de Lleida han sol·licitat per escrit a la Federació de Comerç de Lleida (FECOM) -com a màxima representant del sector a la demarcació- que els propers dies 24 i 31 de desembre -dies en què acostumen a tenir lloc celebracions familiars- valorin la possibilitat d'avançar una hora el tancament comercial fent-lo efectiu a les 19 hores.

Els sindicats consideren que suposaria una mesura "important" per tal de facilitar la conciliació laboral i festiva dels treballadors "d'un sector molt important a Lleida". A més, "representaria un pas important i amb la bona direcció per anar assolint fites més ambicioses pel que fa la conciliació i millora dels horaris laborals". Els sindicats també sol·liciten l'adhesió a aquesta mesura de tots els comerços, patronals i agents socials del territori lleidatà.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats