Lleida
1/11° C (sol i núvols)
97% 26 km/hLa Urbana atribueix la crema de 32 contenidors als 2 menors detinguts la nit de Sant JoanVan haver-hi danys en fanals, arbres, senyals i un turisme


La Guàrdia Urbana atribueix la crema d'un total de 32 contenidors cremats als dos menors detinguts durant la nit de la Revetlla de Sant Joan a Lleida. De fet, van informar que d'aquests, 27 van quedar totalment calcinats i els 5 restants van patir diferents danys pel foc, de la mateixa manera que 4 fanals, dos senyals de trànsit, cinc arbres i un turisme que es trobava estacionat a l'Avinguda Joana Raspall. A més, també consten tres denúncies per danys en façanes i balcons per aquests incendis.

Durant la matinada de dilluns es van produir diversos incendis de contenidors. Després de tenir coneixement del que va passar al Casc Antic es va iniciar la recerca dels autors. A més, van cremar a la Plaça d'Espanya i al carrer Jaume II. Va ser a l'Avinguda de Barcelona, on un fumejava, on van ser localitzats els dos menors de 17 anys, que també van ser reconeguts per testimonis. Després ja no hi va haver més incendis de contenidors.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats