Lleida
11 / 27° C (sol)
97% 26 km/h


La Urbana de Lleida deté un jove de 18 anys per robar en dos vehiclesUn menor que l'acompanyava constava com a desaparegut d'un centre MENA.


La Guàrdia Urbana va detenir ahir a la nit a un jove de 18 com a presumpte autor de dos delictes de robatori a interior de vehicle. Quant als fets, a les 00.30 hores la policia local del Lleida va rebre un avís que dos joves podrien estar robant a l'interior d'un vehicle estacionat al carrer Santa Cecília. Poc després, a la 1.15 hores una patrulla va veure al carrer Governador Montcada a dues persona que coincidien amb la descripció facilitada i que estaven mirant entre els vehicles aparcats en aquesta zona. 

En adonar-se de la presència policial, un d'ells va llançar una bossa que portava amb si a uns matolls mentre tots dos s'anaven caminant. Els agents els van parar a Rambla d'Aragó i van identificar MBS, de 18 anys, nascut al Marroc i veí de la capital del Segrià, ia un menor de 17 anys, nascut també al Marroc i amb domicili en un centre de menors de fora de la ciutat. A més, els agents van comprovar que aquest constava com desaparegut, pel que va ser traslladat a la comissaria dels Mossos per a ser portat al centre. Alhora, la Urbana va comprovar que dins la bossa llançada per M. B. S. havia un tornavís, set encenedors, una llanterna, unes ulleres, uns auriculars i altres objectes. Posteriorment, van comprovar que a l'Avinguda del President Josep Tarradellas havia dos vehicles forçats.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats